Show Your Identity!

Wat zijn Gender Ringen?

Gender Ringen zijn ringen waarin de twee gender-symbolen, of man/vrouw symbolen ♂  ♀ zijn verwerkt. Bijzonder aan de Gender Ring is dat deze symbolen pas zichtbaar worden, wanneer de ring wordt gedraaid. Elke ring heeft twee verschillende aanzichten en is op twee verschillende manieren te dragen.

De Gender Ringen zijn verkrijgbaar in drie combinaties:

Compact-FM-3

♂ ♀ (man/vrouw)

Compact-FF-3

♀ ♀ (vrouw/vrouw)

Compact-MM-3

♂  ♂ (man/man)

Elke combinatie is weer verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

Compact, Expressive en Exorbitant

De Compact Gender Ring bestaat uit twee gender afbeeldingen (combinatie naar keuze) met de symbolen naar boven toe. De Gender Ring is op twee manieren te dragen. Door de ring een kwartslag te draaien ontstaat een nieuwe opening en dus een nieuw aanzicht. De twee openingen liggen naast elkaar en vormen een compact geheel.

De Expressive Gender Ring bestaat uit twee gender afbeeldingen (combinatie naar keuze) met de symbolen tegenover elkaar: één symbool wijst naar boven, het ander naar beneden, gescheiden door een ring opening. De Gender Ring is op twee manieren te dragen. Door de ring een halve slag te draaien, ontstaat een nieuw aanzicht. Deze unieke en zuivere 3D uitvoering is een expressief sieraad, waarmee u de show steelt.

De Exorbitant Gender Ring bestaat uit twee gender afbeeldingen (combinatie naar keuze) met de symbolen naar elkaar toe. De Gender Ring is op twee manieren te dragen. Door de ring een kwartslag te draaien ontstaat een nieuwe opening en dus een nieuw aanzicht. In deze ring zit veel materiaal verwerkt en het is de meest complexe uitvoering van het 3D sieraad. Houdt u van echt buitensporig, dan is deze ring absoluut iets voor u. Met de Gender Ring Exorbitant laat u zien wie u bent.

De Gender Ring kan alleen door middel van de 3D printtechniek worden gemaakt. Elke Gender Ring kan gemaakt worden in drie edelmetalen (gepolijst brons, gepolijst zilver en 18 karaats verguld messing) en in diverse kleuren nylon. Bovendien is de ring te leveren in verschillende maten.

Voor meer productinformatie en invoeren van uw persoonlijke wens, zie ‘Onze ringen’. Voor meer informatie over levering zie ‘Bestelinformatie’ bovenaan deze pagina.